Condicions de la subscripció Pack Digital:

Preu de subscripció 14.95 €/mes segons tarifa vigent. En cas de contractar el Pack Digital en alguna promoció, un cop transcorregut el període contractat la subscripció es revonovarà automàticament al preu de la tarifa vigent.

Subscripció Trimestral. Preu de subscripció: 44 €/mes. En cas de contractar el Pack Digital en alguna promoció, un cop transcorregut el període contractat la subscripció es renovarà automàticament al preu de la tarifa vigent.

Subscripció Semestral: Preu de subscripció: 85 €. En cas de contractar el Pack Digital en alguna promoció, un cop transcorregut el període contractat la subscripció es renovarà automàticament al preu de la tarifa vigent.

Subscripció Anual Preu de suscripció: 169.95 €/mes. En cas de contractar el Pack Digital en alguna promoció, un cop transcorregut el període contractat la subscripció es renovarà automàticament al preu de la tarifa vigent.

La subscripció al Pack Digital a Regió7 inclou:

  1. Descàrrega de l'edició impresa de Regió7 i els seus suplements mitjançant: https://kiosc.regio7.cat per PC i Mac.
  2. L'APP per tauletes i telèfons intel·ligents amb sistemes operatius iOs i Android

L'aplicació web és compatible amb la gran majoria de navegadors per a PC. Només hi ha restriccions en l'emmagatzematge fora de línia en navegadors antics. A la taula s'indica la versió a partir de la qual és compatible amb totes les funcionalitats habilitades o sense l'emmagatzematge fora de línia.

PC
 Funcionalitat completaNo emmagatzematge fora de línia
CHROME23+4+
FIREFOX16+10+
SAFARI7.1+5+
IE - EDGE10+ y Edge6+
OPERA15+12+

En dispositius mòbils, només amb versions inferiors a la 8 en iOS i amb el navegador Opera mini tindrem restriccions en les "capacidades offline".

 ANDROIDIOS
 Funcionalitat completaNo emmagatzematge fora de líniaFuncionalitat completaNo emmagatzematge fora de línia
Versió del Sistema Operatiu4.4 (Android Browser), sense Restricció (Chrome Mobile)2.3ios 8+ios 6.1+

En les versions assenyalades com 'No emmagatzematge fora de línia' a les taules, no es tindrà accés fora de línia als exemplars descarregats. En aquest cas, sempre s'haurà de tenir connexió a Internet per poder utilitzar l'aplicació.

Cal disposar d'espai suficient de memòria física al dispositiu per no tenir problemes amb l'emmagatzematge dels exemplars. Es recomana tenir més de 500 MB disponibles

Accés des d'un màxim de tres (3) dispositius

Renovacions
Les subscripcions mensuals, semestrals i anuals formalitzades a preu tarifa es renovaran automàticament al venciment per una subscripció pel mateix període i import que la sol·licitada

Les subscripcions 'Oferta' formalitzades al preu indicat durant el seu període de vigència es renovaran automàticament al venciment al preu (de tarifa vigent) que s'estableixi en el moment de la contractació.

Si vols cancel·lar la renovació de la subscripció podràs fer-ho a través del perfil de l'usuari.